Comedian

Het comedycollectief Hart voor Humor is denk ik één van de meest bijzondere projecten in mijn leven.

We zijn begonnen in 2021 doen de QR-maatschappij werd gelanceerd in Nederland. Elke andere comedian was te laf om zijn mond open te trekken, laat staan tijdens de lockdowns op te treden en toch vond ik een groepje wat bereid was risico's te nemen.

Ik heb Hart voor Humor nooit bedoeld als een "wappie" collectief, maar mede door de globalisering en de grappen die deze agenda raken zijn we zo populair geworden onder een doelgroep die - net als de meeste van ons collectief - zich bewust is van een vierde industriële revolutie die richting een sociaalkredietsysteem gaat.

Voor mij staat Hart voor Humor voornamelijk voor het vrije woord en de vrijheid van expressie. Zo is er ruimte voor elk standpunt op het podium. En ja, óók mensen waar het publiek het niet mee eens is.

De polarisatie in de samenleving zal naar mijn mening niet stoppen als iedereen het eens wordt, want dat is namelijk onmogelijk. Het stopt pas wanneer je om elkaars standpunten kan lachen.

Voor meer info: www.hartvoorhumor.nl

Zwarte+logo+Hart+voor+Humor+kopie-1920w

Album 2022: De Nieuwe Wereld - Jonathan Krispijn

In de show "de Nieuwe Wereld" neemt Jonathan Krispijn zijn generatie op de hak, blikt hij terug op zijn jeugd, legt zijn keuze voor Ongehoord Nederland uit en geeft hij kritiek op het coronabeleid én op het spirituele coronaverzet......